CENIK NAŠE PONUDBE

 

Za 15.00€ se nam pridružite in z nami v 90 minutah oz. (1,5 h) in z 200 naboji doživite pravo akcijo. Otroci se lahko v našem parku zabavajo že za kar 130,00€ na skupino do 10 otrok.

 

Za 20.00€ se nam pridružite in z nami v 120 minutah oz. (2 h) in z 300 naboji doživite pravo akcijo. Otroci se lahko v našem parku zabavajo že za kar 170,00€ na skupino do 10 otrok.

 

Za 25.00€ se nam pridružite in z nami v 150 minutah oz. (2,5 h) in z 400 naboji doživite pravo akcijo. Otroci se lahko v našem parku zabavajo že za kar 220,00€ na skupino do 10 otrok.

 

Za 30.00€ se nam pridružite in z nami v 180 minutah oz. (3 h) in z 600 naboji doživite pravo akcijo. Otroci se lahko v našem parku zabavajo že za kar 260,00€ na skupino do 10 otrok.

Zakupite lahko tudi 100 dodatnih kroglic za plačilo 5,00€.

 

SKUPINAM NAD 20 OSEB PRIPADA 20% POPUST

CENA VKLJUČUJE

  • Vsa ustrezna oprema in zaščita za vašo varnost (zaščitna obleka za telo, maska za obraz in zaščitne rokavice),
  • Uporaba poligona za zakupljen čas,
  • Osebje, sodnik, odgovorna oseba katera vam pomaga, svetuje in nadzira varnost ter dogajanje v polju,
  • Minimalno število igralcev je 6 ali po dogovoru,
  • V ceni je tudi že vključen 9,5% DDV.

VRSTE IGER IN PRAVILA

 

-BOJ ZA PREŽIVETJE: Število vseh igralcev se razdeli v dve ekipi. Vsaka ekipa začne dvoboj v svoji bazi. Na znak se dvoboj začne. Ko barvasti naboj zadane igralca v telo mora ta dvigniti svoje orožje in zapustiti poligon. Igra se konča ko v polju ostane samo še ena ekipa in tako je znan tudi zmagovalec.

-KRAJA ZASTAVE: Število vseh igralcev se razdeli v dve ekipi. vsaka ekipa začne dvoboj v svoji bazi. na znak se dvoboj začne. Vsaka ekipa ima cilj, da prva pribori zastavo in tako postane zmagovalka. Če je kdo med igro zadet dvigne puško in se vrne nazaj v bazo od kod lahko takoj začne z nadaljevanjem igre.

– NESMRTNOST: Število vseh igralcev se razdeli v dve ekipi. Vsaka ekipa začne dvoboj v svoji bazi. Na znak se dvoboj začne. Igralci se taktično razdelijo po polju in če je igralec zadet se z dvignjeno puško odpravi v bazo od kjer lahko nato nadaljuje igro. Igra se konča ko vsem igralcem zmanjka določena količina nabojev (celotna skupina igralcev ima enako količino nabojev).