KAKO DO NAS

Ker nikoli nič ne prpuščamo naključjem, smo ti opisali pot.

Z AVTOM: Do paintball poligona vas pripelje lokalna cesta, ki je 1 kilometer od Ljubljanske obvoznice. Poligon je od avtocestnega izvoza Ljubljana - Tomačevo oddaljen le 2 minuti tako, da je dostop zelo enostaven.

PARKIRIŠČE: Pri paintball poligonu je možnost brezplačnega parkiranja osebnih avtomobilov. Parkirišče je zavarovano. Možno je tudi parkiranje avtobusa.

AVTOBUSNI PREVOZ: Do poligona je možno priti tudi z mestnim avtobusom. Na tej lokaciji vozi avtobus LPP z številko 20 Nove Stožice. Postaja, katera se nahaja 900 m od našega poligona, je končna postaja P+R.

VSI NAŠI PODATKI

PODJETJE

3A, Poslovne storitve, Matjaž Nidorfer s.p.

TRR: SI56 0201 0275 5724 861

Davčna številka: 45657173

POLIGON

Stožice 22, 1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI

Nejc: 030 676 810

Luka: 031 618 083

E-MAIL: info@paintball-killer.si

DELOVNI ČAS

PON - NED: 08.00 - 20.00

ZGODBA O NAS

Najprej se vam bi radi predstavili. Smo ekipa treh mladih fantov Jure, Luka in Nejc, ki smo dijaki in študenti. Vsi razmišljamo podobno in strmimo k istim ciljem. Prav zaradi teh razlogov se vam danes lahko ponosno pohvalimo z našim parkom.

Pa pojdimo najprej na začetek naše zgodbe kako smo prišli na idejo paintball-a. Kot vsak najstnik smo tudi mi praznovali en rojstni dan v paintball parku in seveda nam je bilo odlično. Pravzaprav nam je bilo tako všeč, da smo se vprašali zakaj nebi naredili svoj poligon in kupili svojo opremo. Takrat smo to govorili bolj v šali kot za res. A ker je v vsakem hecu nekaj resnice smo čez nekaj let se vprašali zakaj pa ne.

In nato smo se leta 2018 resnično lotili projekta Paintball Killer. Imeli smo jasno vizijo kaj želimo narediti. Vsak od nas je prispeval svoj del in skupaj smo bili popolna celota. Metem ko so naši vrstniki igrali igrice, smo mi aktivno iskali lastnike zemljišč, urejali vsa dovoljenja, kupovali opremo, izdelovali spletno stran in planirali strategije marketinga,… Seveda kot pri vsaki stvari v življenju, tudi pri tem projektu je bilo veliko odrekanja in vloženega časa.

A na koncu nam je uspelo. Tako smo leta 2019 odprli poligon na elitni lokaciji v Ljubljanskih Stožicah, kjer vas še danes kliče k obisku. Obiščite nas in prispevajte svoj košček k našem mozaiku. Le skupaj z vami lahko pišemo izjemno zgodbo še naprej.